Labello overzicht dd 18 juni 2008


Klik voor groter

Van boven naar beneden, per rij van links naar rechts:

rij 1: UV ALpin Schuiver, Sun Schuiver (2x), Active Schuiver

rij 2: Classic heel oud (3x), Classic oudste logo, Classic Horoscoop Waage, Classic vorig logo, Classic huidig logo, Classic Limited Edition, Classic Art of Kissing, Med (2x), Med Repair, Med Protection (2x), Sun heel oud, Sun oudste logo, Sun vorig logo, Sun huidig logo

rij 3: Strawberry oudste logo, Erdbeere vorig logo, Strawberry vorig logo, Strawberry Kiss huidig logo, Star Fruits Strawberry (2x), Star Fruits Cherry, Cherry Kiss huidig logo, Cherry vorig logo, Cherry oudste logo, Passion Fruits huidig logo, Star Fruits Passion Fruits, Himbeere oudste logo, Star Fruits Pink Grapefruit,  Velvet Rosé huidig logo, Rose vorig logo, Rosé vorig logo, Rose oudste logo, Pearl&Shine vorig logo (2x),  Pearl&Shine huidig logo, Pearl&Shine Limited edition 2006, Pearl&Shine Limited edition 2007, Pearl&Shine Limited edition 2008

rij 4: Grape oudste logo, For Men huidig logo, UV Alpin huidig logo, Hydro Care hudig logo, Hydro Care blauw vorig logo, Hydro Care turkoois vorig logo, Green Apple oudste logo, Mint heel oud, Kamille oudste logo, Sensitive vorig logo, Sensitive huidig logo, Juicy Splash vorig logo, Juicy Fantasy vorig logo, Lemon Twist vorig logo,  Ananas oudste logo, Tropical Shake vorig logo, Apricot Cream vorig logo, Sweet Melon huidig logo, Mango oudste logo, Milk&Honey huidig logo, Milk&Honey vorig logo, Golg&Shine vorig logo, Summerfruits vorig logo, Mandarin Vanilla vorig logo, Mandarin Vanilla huidig logo, Orange vorig logo

rij 5: CareGloss&Shine transparant vorig logo, CareGloss&Shine transparant huidig logo, CareGloss&Shine Pure Natural huidig logo, CareGloss&Shine Pink Star huidig logo, CareGloss&Shine Lovely Red huidig logo, CareGloss&Shine Pink huidig logo, CareGloss&Shine Mocca vorig logo, CareGloss&Shine Mocca huidig logo, SOS Lip Balm (2x), Good Night Kiss huidig logo, Lip Effect Q10 huidig logo

rij 6: Lip Balance heel oud, Vitamin Power oudste logo misdruk, Vitamin Power oudste logo, Vitamin Power vorig logo

10 gedachten over “Labello overzicht dd 18 juni 2008

 • 19 juni 2008 om 08:12
  Permalink

  Framboos ligt bij mij heel bewust ver onderin mijn berg labello’s. Als ik dat niet doe kan ik hem te makkelijk vinden en zou ik hem altijd gebruiken. 😉
  Hij is echt erg lekker!!

  Beantwoorden
 • 19 juni 2008 om 15:41
  Permalink

  haha, bij mij staan ze gewoon vastgeplakt in de kast.. ik gebruik meestal de dubbelen 🙂

  Beantwoorden
 • 19 juni 2008 om 21:00
  Permalink

  Framboos heb ik sinds kort ook, maar ik heb een tijdje geleden
  besloten dat ik de zeldzame helemaal ongebruikt wil laten. Hij
  ruikt wel erg lekker. 🙂 Echt super leuke verzameling verder!

  Beantwoorden
 • 24 juni 2008 om 22:00
  Permalink

  bedankt voor je reactie zelf verzamel je ook mooie dingetjes veel plezier met je labello’s

  Beantwoorden
 • 1 juli 2008 om 23:00
  Permalink

  Waar heb jij Lip Balance vandaan?
  Kheb de mijne via marktplaats (samen met sport), maar das al bijna een jaar geleden, wist ni dat ze nu nog uberhaupt te krijgen waren..
  Maar wel leuk voor je dat je m hebt 🙂
  Hopen dat ik Green Apple ooit nog krijg..

  Beantwoorden
 • 10 juli 2008 om 14:54
  Permalink

  WHAAA SO HE :O
  maar daar zitten ook wat dubbele tussen of niet?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.