Uitgelezen 11: Ongetemd! – Robin Wells

Titel: Ongetemd!
Originele titel: Wild about you
Schrijver: Robin Wells
Jaar van uitgifte: 2003

Flaptekst:
Controlfreak Rand Adams wil zijn ranch uitbreiden, maar zijn nieuwe buurvrouw Celeste Landry gooit roet in het eten. Zij wil namelijk een kinderboerderij beginnen op de plek die hij op het oog heeft. Met haar bonte verzameling rebelse dieren én haar chaotische manier van doen werkt zij Rand enorm op de zenuwen.
Maar ook in een ander opzicht laat Celeste hem niet onberoerd. Als hij beseft dat zijn aantrekkelijke rivale toch niet te temmen valt, legt Rand zich maar toe op het beteugelen van zijn eigen verlangen. Maar ook die strijd lijkt bij voorbaat verloren…

Robin Wells laat twee tegenpolen met behulp van humor een sensueel spanningsveld creëren.

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Deze Pink Pocket speelt zich af in een typisch Amerikaans landschap: grote uitgestrekte ranches met paarden en andere dieren. Paardenfokker Rand wil zijn ranch uitbreiden, maar helaas heeft zijn buurvrouw Celeste andere plannen. Ze is er net komen wonen en wil een gezellige kinderboerderij beginnen met aapjes, lynxen en andere exotische dieren.

Mijn mening/ervaring: In de traditie van de Pink Pockets gaat het hier wederom over twee tegenpolen die eigenlijk niets van elkaar moeten hebben. Toch is er een enorme aantrekkingskracht en gedurende het verhaal proberen beide hoofdpersonen zich uit alle macht te beheersen. Maar als lezer weet je natuurlijk allang dat het onvermijdelijke uiteindelijk gaat gebeuren en dat de twee elkaar toch vinden. Een beetje voorspelbaar en cliché, maar dat is niet zo erg. In de hoofdstukken staan Rand en Celeste beurtelings centraal waardoor de lezer het verhaal steeds door andere ogen ziet. Dit zorgt voor afwisseling en veel humor.

Iets voor jou: Lekker licht en vermakelijk, als dat is wat je zoekt dan is dit boek zeker iets voor jou.

Niets voor jou:Zwaar, diepgaand, dik, moeilijk, uitdaging om te lezen, als je dat zoekt kun je dit boek beter overslaan.

Dit is het elfde deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.