Uitgelezen 32: Smakelijk! – Marianne Stillings

Titel: Smakelijk
Originele titel: Satisfaction
Schrijver: Marianne Stillings
Jaar van uitgifte: 2007

Flaptekst:
Privédetective Ethan Darling zet noodgedwongen regelmatig zijn leven op het spel, maar zijn nieuwste opdracht lijkt een fluitje van een cent. Hij wordt de bodyguard van Georgiana Mundy, een populaire tv-kok en Feng Shui-goeroe. Terwijl Ethan het geheime leven van deze verrukkelijke ster ontrafelt, krijgt hij vanzelf trek in méér dan alleen haar heerlijke gerechten.
Als blijkt dat Georgiana ook Ethan een smakelijk hapje vindt, is het wachten op het moment dat de vlam in de pan slaat. Maar intussen roepen allerlei bedreigende incidenten een geheel ander soort spanning op…

Met haar zwierige schrijfstijl bezorgt Marianne Stillings haar fans wederom prikkelend leesgenot.

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Chicklit.nl (Marlies) op 3 juni 2009:
Smakelijk is weer zo’n ongelooflijk fijne Pink Pocket!! Een mooie, stoere man die zich opwerpt om de zelfverzekerde en aantrekkelijke Georgiana te redden. Ze beleven veel avonturen en hebben een aantal misverstanden voor ze bij elkaar komen. Je kunt altijd rekenen op de Pink Pockets. In deze boeken komen de helden van het verhaal altijd bij elkaar en Smakelijk! is daar geen uitzondering op. Het verhaal is met vaart geschreven en ik kon eigenlijk helemaal geen minpuntje ontdekken. Het is ideaal voor op het strand, als je even geen zin hebt om te zwemmen. Maar let op: je krijgt het er nog warmer van!

Pink pockets zal ik blijven lezen, maar mijn mening en wel of niets iets voor jou worden een beetje saai. Het zijn chicklits, niets meer, niet minder. Daar hou je van of juist niet.
Ik vind ze fijn om te lezen ter ontspanning, hoogstaande literatuur is het vrijwel nooit. Vermakelijk tijdverdrijf weer wel.

Dit is het 32ste deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.