Uitgelezen 64: In trance! – Lori Foster

Titel: In trance!
Originele titel: Jamie
Schrijver: Lori Foster
Jaar van uitgifte: 2005

Flaptekst:
Aangeslagen door een bijzonder nare ervaring leidt helderziende Jamie Creed een teruggetrokken bestaan in een berghut, hoog boven het plaatsje Visitation. Op een dag treft hij vlakbij de uitgeputte Faith Owen aan. Zijn eerste reactie is opmerkelijk; hij kleedt haar uit, op zoek naar afluisterapparatuur! Als Faith eenmaal van de schrik bekomen is, probeert ze langzaam maar zeker Jamies vertrouwen te winnen. Ze weet namelijk dat een groot gevaar alleen bezworen kan worden als Jamie bereid is zijn gaven in te zetten. Faith laat dan ook werkelijk geen middel onbeproefd om hem tot actie te verleiden. Zullen ze samen de demonen uit het verleden én het heden kunnen verslaan? Net als in Hemels!, Zonde! en Meegenomen! gebruikt Lori Foster het bijzondere dorp Visitation als decor voor een stevige romance.

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Pink pockets zal ik blijven lezen, maar mijn mening en wel of niets iets voor jou worden een beetje saai. Het zijn chicklits, niets meer, niet minder. Daar hou je van of juist niet.
Ik vind ze fijn om te lezen ter ontspanning, hoogstaande literatuur is het vrijwel nooit. Vermakelijk tijdverdrijf weer wel.

Dit is het 64ste deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.