Uitgelezen 111: Hot! – Sandra Hill

Titel: Hot!
Originele titel: The ret-hot Cajun
Schrijver: Sandra Hill
Jaar van uitgifte: 2005

Flaptekst:
Natuuractivist René LeDeux trekt zich uitgeput terug in het moerasgebied van Louisiana om zijn huisje te verbouwen. Maar rust… ho maar! Ten eerste is daar zijn knotsgekke oudtante Lulu die zich werkelijk overal mee bemoeit. Bovendien staan op een dag twee vrienden voor z’n neus met de ontvoerde Valerie Breaux, tv-presentatrice en oud-klasgenote van René. Ze eisen dat zij een documentaire maakt over de aantasting van hun geliefde moeras. Valerie ís al woest, maar wordt nog veel bozer als ze oog in oog komt te staan met haar irritant aantrekkelijke plaaggeest van vroeger. Maar of het nu komt door de temperatuur of door de zinderende Cajun-man… Val ontdooit langzaam maar zeker voor haar vroegere vijand én de goede zaak. Maar is er een toekomst weggelegd voor vrouw-van-de-wereld Valerie en natuurmens René?

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Pink pockets zal ik blijven lezen, maar mijn mening en wel of niets iets voor jou worden een beetje saai. Het zijn chicklits, niets meer, niet minder. Daar hou je van of juist niet.
Ik vind ze fijn om te lezen ter ontspanning, hoogstaande literatuur is het vrijwel nooit. Vermakelijk tijdverdrijf weer wel.

Dit is het 111de deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.