Uitgelezen 121: Kussen! – Christie Ridgway

Titel: Kussen!
Originele titel: Crush on you
Schrijver: Christie Ridgway
Jaar van uitgifte: 2010

Flaptekst:
Alessandra Baci zit met de handen in het haar. Samen met haar zussen heeft ze alles op alles gezet om de familiewijnmakerij Tanti Baci (Italiaans voor ’kusjes’) op tijd om te toveren tot de perfecte trouwlocatie. Maar luttele weken voor de eerste bruiloft is duidelijk dat de planning alleen gehaald kan worden als ze de hulp inroept van de handige, maar irritante broertjes Bennett, eigenaars van een naburige wijnmakerij. Met frisse tegenzin gaat de ’non van Napa’, zoals Alessandra vanwege haar niet-bestaande liefdesleven genoemd wordt, overstag. Ze staat Penn Bennett, de knappe presentator van een populaire verbouwingsshow, toe haar een handje te helpen. Maar de Hollywood-ster blijkt vastbesloten het niet bij één handje te laten…

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Pink pockets zal ik blijven lezen, maar mijn mening en wel of niets iets voor jou worden een beetje saai. Het zijn chicklits, niets meer, niet minder. Daar hou je van of juist niet.
Ik vind ze fijn om te lezen ter ontspanning, hoogstaande literatuur is het vrijwel nooit. Vermakelijk tijdverdrijf weer wel.

Dit is het 121ste deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.