Uitgelezen 152: Genieten! – Christie Ridgway

Titel: Genieten!
Originele titel: Then he kissed me
Schrijver: Christie Ridgway
Jaar van uitgifte: 2011

Flaptekst:
De stoere Stephania – zeg maar Stevie – wil eigenlijk niet zoveel te maken hebben met het familiebedrijf Tanti Baci. Maar als haar zus geblesseerd raakt, móét ze wel bijspringen in de wijnmakerij annex trouwlocatie. En dat uitgerekend bij de bruiloft van haar ex! Bovendien blijkt de bruid – een heuse prinses – een erg aantrekkelijke broer te hebben, nét nu Stevie meer dan genoeg heeft van mannen. Deze Jack Parini lijkt eropuit te zijn niet alleen van de wijn te genieten, maar ook van Stevie. Als ze daardoor in een gênante situatie belanden, verklaart Jack doodleuk dat ze verloofd zijn. Hoewel er ondanks alles aan passie geen gebrek is, zijn ze vastbesloten om de nepverloving zo gauw mogelijk te verbreken. Ze zijn per slot van rekening geen van beiden het type om te trouwen, toch?

Net als in haar eerdere succesroman Kussen! laat Christie Ridgway in Genieten! twee fascinerende personages elkaar vinden.

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Pink pockets zal ik blijven lezen, maar mijn mening en wel of niets iets voor jou worden een beetje saai. Het zijn chicklits, niets meer, niet minder. Daar hou je van of juist niet.
Ik vind ze fijn om te lezen ter ontspanning, hoogstaande literatuur is het vrijwel nooit. Vermakelijk tijdverdrijf weer wel.

Dit is het 152ste deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.