Uitgelezen 231: Verlost! – Carly Philips

Titel: Verlost!
Originele titel: Karma
Schrijver: Carly Philips
Jaar van uitgifte: 2012

Flaptekst:
Politieagent Dare Barron heeft al sinds zijn tienerjaren een oogje op de mooie Liza McKnight. Helaas ziet hij haar alleen als ze weer eens een borgsom voor haar broer komt betalen. Bovendien weerhoudt het duistere verleden dat hij met Liza’s broer deelt hem ervan toenadering tot haar te zoeken. Pas als ze elkaar toevallig op straat tegenkomen, krijgt Dare het gevoel dat de aantrekkingskracht wederzijds is. En dat wordt nóg duidelijker als Liza politiebescherming nodig heeft en Dare zich opwerpt als vrijwilliger. Maar steeds als ze nader tot elkaar lijken te komen, borrelt er weer iets op uit het verleden en worden ze uit elkaar gedreven. Liza vreest dat een echte relatie er voor hen niet in zit. Daarvoor zullen ze immers het verleden achter zich moeten laten, en het is de vraag of ze dat ooit zal lukken.

Net als in Vertrouwd! en Verbonden! is het stadje Serendipity het decor voor een zinderende romance van een van de Barron-broers.

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Pink pockets zal ik blijven lezen, maar mijn mening en wel of niets iets voor jou worden een beetje saai. Het zijn chicklits, niets meer, niet minder. Daar hou je van of juist niet.
Ik vind ze fijn om te lezen ter ontspanning, hoogstaande literatuur is het vrijwel nooit. Vermakelijk tijdverdrijf weer wel.

Dit is het 231ste deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.