Uitgelezen 262: De perfecte partner – Esther Verhoef

Titel: De perfecte partner
Schrijver: Esther Verhoef
Jaar van uitgifte: 2011

Flaptekst:
‘Oestrogeenthrillers’ worden de uiterst succesvolle boeken van Verhoef en collegaschrijfsters Saskia Noort en Simone van de Vlugt wel genoemd, omdat er anders dan in typische mannenthrillers (die nooit ‘testosteronthrillers’ werden genoemd) minder nadruk op actie en veel meer op psychologie ligt.
De psychologie is van groot belang in het verhaal De perfecte partner, de spanning loopt langzaam op en het plot krijgt aan het einde een verrassende wending. Maar er vloeit beslist ook heel wat bloed…

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Een spannend verhaal van meermaals bekroonde bestsellerschrijfster Esther Verhoef. In De perfecte partner gaat een plastisch chirurg ver buiten zijn boekje… of toch niet? De perfecte partner is een kort verhaal uit de bundel Nouveau riche en andere spannende verhalen van Esther Verhoef

Mijn mening/ervaring: Dit boek is niet meer dan een kort verhaal. Aardig, maar naar mijn smaak niet ver genoeg uitgewerkt en uitgediept. Als dit mijn kennismaking had geweest met deze schrijfster, dan had ik de andere boeken waarschijnlijk links laten liggen.

Iets voor jou: Als je geen geduld hebt voor een ‘echt’ boek.

Niets voor jou: Als je (net als ik) geen fan bent van korte oppervlakkige verhalen.

Dit is het 262ste deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.