Uitgelezen 13: Dekking! – Suzanne Macpherson

Titel: Dekking!
Originele titel: Risky Bussiness
Schrijver: Suzanne Macpherson
Jaar van uitgifte: 2002

Flaptekst:
Supermodel Marla Meyers is altijd al onhandig geweest. Maar de laatste tijd overkomen haar zoveel vrij ernstige ’ongelukjes’, dat haar werkgever het beu is: ze mag alleen nog de catwalk op als ze haar gezicht voor miljoenen verzekert.

Verzekeringsagent Tom Riley, bijna blut, wil die opdracht zo graag binnenhalen dat hij het niet zo nauw neemt met de dekkingsregels. Om een fatale claim te voorkomen mag hij echter Marla een maand lang geen seconde uit het oog verliezen. Dat komt dan mooi uit, want Tom is zwaar onder de indruk van haar. Marla op haar beurt is niet meteen overtuigd van het nut van haar beschermengel. Totdat…

Suzanne Macpherson slaat, na het succes van Wegwezen! en Switch!, voor de derde keer toe met een combinatie van romantiek, humor en passie.

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.


Mijn mening/ervaring: Net als alle andere Pink pocket boeken valt ook deze titel onder de noemer “chick-lit”. Toch leest dit boek anders, het is spannend en leest deels als een thriller of detective.

Iets voor jou: Als je lekker wilt ontspannen met een boek. Als je denkt dat chicklit niets voor jou is (omdat het zoetsappig zou zijn).

Niets voor jou: Als je niet tegen chicklit kunt.

Dit is het dertiende deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.