Uitgelezen 49: Delia’s gave – Virginia Andrews

Titel: Delia’s gave
Schrijver: Viriginia Andrews
Jaar van uitgifte: 2009

Flaptekst:
Je kunt nog zo rijk zijn, het helpt niet tegen liefdesverdriet: Delia Yebarra weet dat als geen ander nadat een tragisch bootongeluk een einde maakte aan haar sprookjesachtige romance met Adan, de zoon van een welgestelde politicus.
Wanneer ze ontdekt dat ze Adans kind draagt, heeft ze de belangstelling van diens vader. Hij gaf haar steeds de schuld van het ongeluk maar richt zich nu op de aanstaande baby. Delia denkt dat hij haar heeft vergeven, maar al snel blijkt dat hij van plan is haar om te kopen. Een gemene privéverpleegster houdt haar voortdurend in de gaten en Delia wordt gemanipuleerd. Zodra Adan Junior geboren is, beseft Delia dat ze niet alleen vecht voor zichzelf, maar voor alles waarin ze gelooft sinds haar jeugd op het Mexicaanse platteland. Zal zij de onschuld van haar jeugd kunnen hervinden en een zonnige toekomst met haar gezin tegemoet kunnen gaan?

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Delia’s gave is het derde en laatste deel van de Delia-serie van de succesvolle schrijfster Virginia Andrews.
De boeken van Virginia Andrews ademen de meeslepende sfeer waarmee zij over de hele wereld een begrip is geworden. Zoals zij het zelf eens omschreef: “Mijn verhalen zijn niet bizar, de werkelijkheid is bizar.”

Mijn mening/ervaring: In dit laatste deel groeit Delia eindelijk op tot volwassen vrouw. Ze komt op voor zichzelf en neemt haar verantwoordelijkheden eindelijk serieus.

Iets voor jou: Als je houdt van de boeken van Virginia Andrews.

Niets voor jou: Als je niet tegen familie-romans kunt.

Dit is het 49ste deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.