Uitgelezen 104: Verleidelijk! – Cathie Linz

Titel: Verleidelijk!
Originele titel: Bad girls don’t
Schrijver: Cathie Linz
Jaar van uitgifte: 2006

Flaptekst:
De rebelse Skye Wright heeft een enorme hekel aan autoriteit. Ze wordt dan ook niet vrolijk van de kennismaking met Nathan Thornton, de plichtsgetrouwe sheriff van haar nieuwe woonplaats Rock Creek. Kennelijk is haar reputatie Skye vooruitgesneld, want Nathan blijkt al op de hoogte van haar excentrieke gedrag. Bovendien… wie loopt er nou rond in een búíkdansoutfit!? Ze vliegen elkaar dan ook regelmatig in de haren, maar intussen wordt ex-marinier Nathan steeds gevoeliger voor Skyes sensuele schijnbewegingen. Zij wil op haar beurt best over haar gezagsprobleem heen stappen, om te heupwiegen richting Nathans slaapkamer. Maar één en één is niet zómaar twee… Na het succes van Remmen los! slaat Cathie Linz wederom toe met een zinderende en lichtvoetige feelgoodroman.

Leeswaarschuwing
Onderstaande tekst kan details van de plot en/of de afloop van het verhaal bevatten.

Pink pockets zal ik blijven lezen, maar mijn mening en wel of niets iets voor jou worden een beetje saai. Het zijn chicklits, niets meer, niet minder. Daar hou je van of juist niet.
Ik vind ze fijn om te lezen ter ontspanning, hoogstaande literatuur is het vrijwel nooit. Vermakelijk tijdverdrijf weer wel.

Dit is het 104de deel in de categorie “Uitgelezen”. Op deze pagina houd ik bij welke boeken ik uitgelezen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.