Vakantie 2013: Maandag 24 juni

Gereden: 45 km
Gereden totaal: 2688 km

Het lukt ons zowaar om een beetje uit te slapen. Voor het eerst op deze camping ontbijten we buiten. We gaan lopend Tralee in. Later nemen we de auto naar de molen en onderweg komen we de sporen van de stoomtrein tegen. De trein is niet meer operationeel omdat de ketel van de locomotief stuk is.
We rijden verder naar Ardfert en bezichtigen de (restanten van de) kathedraal. Ook bekijken we het iets verderop gelegen klooster. ’s Avonds is het weer goed genoeg om de barbecue op te stoken. Dit doen we dan ook.


Ardfert Cathedral

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.